home | contact
Erkend Leerbedrijf
Leerling en het vak rietdekken
Foto

Wij Rietdekkersbedrijf de Laat geven jonge medewerkers de kans zich te ontplooien tot echte vakmensen. Daarom zijn wij sinds mei 2009 een erkend leerbedrijf in de rietdekkers branche. Fundeon heeft ons goed gekeurd en ons hiervoor als erkend leerbedrijf te boek gezet, dit wordt elke twee jaar opnieuw herzien. Wij hebben een leermeester die verantwoordelijk is voor de dagelijkse begeleiding en die de leerling via een praktijkopleiding het vak leert.

Spreekt het je aan, om werk te combineren met een opleiding tot rietdekker. Neem dan gerust contact met ons op, voor meer informatie.

De opleiding rietdekker op school duurt twee jaar en is vooral praktijkgericht en een klein gedeelte bestaat uit theorie. Gedurende deze twee jaar komen alle voorkomende werkzaamheden aan bod zodat u een vakman zult worden met een diploma op MBO niveau (zie ook de website van Fundeon over opleidingen en leerbedrijf; www.fundeon.nl). Door deze weg in te slaan hopen wij op de lange termijn dat de waarde van onze medewerkers, branche en ons bedrijf toeneemt, doordat we beschikken over vakbekwame en goede Nederlandse vakmensen.


 

Via het logo van Fundeon kunt u door klikken naar de site van het Fundeon voor meer informatie omtrend de opleiding.

 

De Riet Opleiding Nederland (afgekort het RON) heeft ook een eigen website waar u ook nog extra informatie omtrend de opleiding rietdekker kunt vinden. (de website is www.rietopleiding.nl)